Излезе нов трейлър на приключенския екшън Remember Me

В мрежата вече е достъпен за гледане нов трейлър на футуристичното заглавие Remember Me. Играта е приключенски екшън и по план трябва да излезе на пазара през месец май. Трейлърът продължава две минути и е доста подробен. От него може да се научи доста за бъдещата игра, предаде Eurogamer.

В Remember Me геймърите поемат контрола над знойната дама Нилин. Тя напомня доста за добре познатата Лара Крофт и разработчиците от Dontnod Entertainment очевидно са черпили вдъхновение от нея. Нилин обаче не се занимава с лов на археологически артефакти, а събира спомени. Причина за това е нейната амнезия, която е заличила всичко, което помни. Действието се развива в Нео Париж през 2084 година.

Главната героиня е работила в миналото за компания, наречена Memoreyes. При напускането на работата обаче, нейните спомени са били изтрити. По време на играта трябва да й помогнете да си ги върне. Всичко за геймърите започва от Бастилията – известен затвор за важни личности, използван от Франция в миналото.

Геймплеят на Remember Me включва изследване на терена, подскачане по различни платформи и битки. В играта е въведена любопитна практика, наречена „ремикс на спомени”. Тя позволява да бърникате в главите на противниците си и да манипулирате това, което си мислят, че знаят.

При битките също има интересна система. Предварително можете да създадете различни комбинации от основните движения и така атакувате и се защитавате по уникален начин.

Remember Me излиза за платформите Microsoft Windows, PlayStation 3 и Xbox 360. Издател на играта е Capcom. Налице ще има само режим за единична игра.

[Публикувано от hLapex]

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: