Лавина от преводи!

Скъпи приятели, благодарение на много усилия и усърдна работа, имаме удоволствието да ви затрупаме с една лавина от информация и нови преводи.

След 2 години мъки и проблеми с подкарването и довършването на един от преводите ни най-накрая можем да го пуснем на свобода от нашата работилница – и то не за 1, а за 2 платформи!!! Само сега можете да се насладите на един истински ужас в лицето на

Silent Hill: Homecoming!

Silent Hill: Homecoming е шестата глава от митологията на Silent Hill и ни запознава с нов герой попаднал в мистериозният град. Историята ни запознава с Алекс Шепърд, който се прибира у дома в родния си град Шепърдс Глен, за да научи повече за мистериозното изчезване на брат си и странните събития, случващи се в близост до градчето. Шепърд разкрива невероятна история, която го отвежда от родната му къща, до обвитите с мъгла улици на Сайлънт Хил, където ще срещне най-страшните си кошмари в търсенето на брат си.

Графиката на тази част, издига ужаса, до едно невиждано, досега в Silent Hill ниво. А новата бойна система е най-верният другар на Алекс в борбата му с тъмните създания на мъгливия град. По пътя си Шепърд ще се сдобие с голям набор от оръжия, ще се срещне с чудовища, които само болните мозъци от Konami могат да измислят и ще решава смъртоносни пъзели, които ще го отведат до разкрития отвъд очакванията на геймърите.

Превода на играта достига до вас, благодарение на:

Превод: 3pacalypse, Mnementh и moonface

Ресурси: Mnementh и aXe

Редакция и Тестване: 3pacalypse и Страхо

PS3 версията на превода ни е разделен на два патча, за различните версии на играта, а именно BLES00460 и BLUS30169.

Забележка: Можете да проверите, с коя версия разполагате, като отворите файла PARAM.SFO, с Notepad.

PC версията на превода е само една и можете да я изтеглите от AdventurersBG.

PC Превода може да свалите от:

PS3 Превода може да свалите от:

Едно от най-големите предизвикателства за нас в последните години беше Mirror’s Edge! Когато на практика изглеждаше почти невъзможно да успеем да ви предоставим PS3 порт на превода ни за PC, който пуснахме наскоро, след няколко безсънни нощи и стотици опити – Mirror’s Edge за PS3 е факт!

В град, където информацията е силно контролирана, гъвкави куриери, наречени Бегачи транспортират секретни данни, далеч от любопитните погледи. В този подобен на утопия рай, е извършено престъпление и сега някой стоварва вината върху вас. Вие сте Бегач на име Фейт – и това иновативно екшън-приключение от първо лице е вашата история.

Преводът достига до вас благодарение на:

Превод – 3pacalypse Now

Ресурси – Mnementh, xakepa

Редакция и Тестване – benzinjiq

За да подкарате превода ви е нужно да посочите вашата USRDIR папка, да изчакате преводът да се инсталира, да я прехвърлите на конзолата си или да я играете от външен твърд диск и да пуснете системата си на Руски от главното меню на Playstation-а

Свали превода от сайта ни:

Част от другите изненади е Roads of Rome 2 – една увлекателна икономическа стратегия, преведена за вас от Mnementh

Цезар е на смъртно легло, тъй като е бил отровен. Знае се, че няма нищо на земята, което може да го излекува. Ето защо Виктор, един юначен генерал, започва дълго и опасно пътуване в света на Боговете в името на любовта си към дъщерята на Цезар, Юлия, и предаността си към Цезар. Царството на Боговете е единственото място, където Виктор може да намери животоспасяващия еликсир. Това е само началото на историята, в която вие ще участвате, докато играете Roads of Rome II.

Превод на играта можете да свалите от

Не на последно място по важност, а напротив запазили сме най-доброто за финал – днес PlayOn пуска и първия в България преведен рилийз на игра за Xbox1. Един от най-добрите куестове на всички времена – Still Life

Специалния агент на ФБР Виктория Макфърсън разследва серия от брутални убийства през 2004 в Чикаго. Посещавайки баща си за Коледа, тя попада на стария тефтер на дядо си, частния детектив Густав Макфърсън. С изненада Виктория разбира, че Густав е разследвал много подобна серия убийства през 1920та в Прага. Вие управлявате и двамата в опита им да разкрият това, което изглежда като един и същ убиец действащ цели 70 години?!?!

Преводът достига до вас благодарение на:

Превод – AdventuresCafe

Ресурси за Xbox – Mnementh

За да подкарате превода, трябва да преименувате iso-то си на StillLife.iso , ако вече не се казва така и да следвате инструкциите. След инсталацията можете да запишете iso-то на диск или да качите разархивираните в празна директория субтитри през FTP.

Превода може да свалите от:

ПРИЯТНА ИГРА

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: