Нови единици в StarCraft II Heart Of The Swarm

BlizzCon започва на 21 октомври. В шоуто може да очаквате цял куп детайли относно предвижданите нови допълнения в мултиплейъра на StarCraft II. Те ще бъдат включени в „Сърцето на рояка“ – втората част от трилогията StarCraft II.

По-рано от Близард споменаха една нова теранска единица, а по-долу ще намерите някои догадки за единиците, които ще бъдат дабавени към силите на зергите и протосите.

(Зерг-чадърът?)

Единицата на зергите като че ли ще удря от разстояние, тъй като задната й част прилича на своеподобна артелерийска установка. Какво точно ще удря е друг въпрос. Би могла да мята далекообхватни снаряди по наземни цели, служейки като зергоподобна обсадна единица… Или да функционира като стационирана на земята, противовъздушна единица. Прилича на нещо, способно да се закопава, а, по вида на шипатото й покритие, е много възможно да е и снабдена с броня.

(Протоският… батаранг?)

На свой ред протоската единица също е доста интересна. Мисля, че с достатъчно право можем да я назовем въздушна единица. А, съдейки по искрящата енергия между овалните й крила, би могла да напада единици и постройки в стил „Денят на независимостта“. Или би могла, както посочи Ник Колан от IGN, да е допълнителна въздушна, поддържаща единица, която някак ще съдейства при протоската телепортация.

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: