Пресконференцията на ЕА за GamesCOM, през погледа на PlayON

Какво се случи на EA пресконференцията по време на GamesCOM:

Ами като за начало от EA показаха 10 игри под ред. Ето ги и тях:

-FIFA Street – нова версия на играта, която се очаква да се появи в началото на другата година

-NFS The Run – доста интересен трейлър беше показан. Имаше екшън и срутващи се препядствия на заледена писта в реално време. Колата от презентацията беше BMW M3.

След това на сцената се появи съоснователя на BIOWARE, който представи 3 от техните игри, съответно -Warhammer Online: Wrath Of Heroes, с 6 срещу 6, срещу 6 играча, безплано онлайн

-Star Wars The Old Republic, чийто геймплей изглеждаше повече от интригуващ, с разновидностите на светлинните мечове и накрая (но определено, не на последно място) – -Mass Effect 3, която, поне за мен, беше най-добрата игра представена на конференцията. За първи път показаха геймплей от нея, във вид на трейлър, който определено ми закова вниманието – адски много екшън, и филмови елементи, както и доста подобрена графика. Датата е 9 март догодина!

Малко по-късно беше представена и нова игра от поредицата SSX, която е ориентирана предимно към онлайн потребителите. Има възможност са създаване на писти, както и спускането със сноуборд, на реални такива, които между другото са директно взети и преправени от Google Earth и Базата Данни на НАСА!

Следват партньорите на ЕА:

-Kingdoms Of Amalur: Reckoning, която се очаква да е доста интригуващо ММО, създадено с помощта на някои доста известни личности… Очаква се на 7 февруари 2012 в САЩ и 3 дни по късно в Европа

-The Secret World – още едно доста интригуващо ММО, обявено преди известно време. Тук имахме нов трейлър, който беше предимно CG анимация, но беше доста добре направен. На 26 Август ще бъде пусната публична бета, за желаещите да тестват играта.

Като за финал от ЕА си бяха оставили 2 от най-очакваните (според тях) заглавия, а именно FIFA 12 и Battlefield 3.

Колкото до FIFA 12 се изказаха обичайните неща – невероятни иновации в отношение на AI и подобрена графика.

Battlefield 3 беше, единствената игра, на която направиха по-обстоен преглед. Видяхме една цяла мисия в режим КО-ОП (който поне според мен е страхотен) на живо, демонстрирана от създателите на играта. Графиката е наистина страхотна и превозните средства са особено добре направени. За теста бяха използвали PS3 версията на играта.

След приключване на презентацията на играта имаше и кратък трейлър, имащ за цел да превъзбуди, и без друго, вече изперкалите фенове на поредицата. Е успяха… поне при мен!

Като цяло имаше, какво още да се желае от пресконференцията и имах чувството, че малко набързо претупаха нещата, но Аз лично, останах доволен!

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: