Трейлърът на MGS V от E3 2013 „беше по-настроен за сегашното поколение“, каза Коджима.

Трейлърът на Metal Gear Solid V от E3 2013 (можете да го видите във форума) „беше по-настроен за сегашното поколение“, каза Коджима.

Завършената версия на Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ще бъде с по-добра графика, от тази, показана на пресконференцията на Microsoft от E3 2013, съобщи режисьорът и създател на поредицата, Хидео Коджима.

В интервю с Polygon, Коджима казва, че към момента екипа му се е съсредоточил конкретно върху PC платформата за разработка на Fox енджина, но с възможностите на 360 и PS3 предвид.

Докато разработвахме за сегашното поколение,“ казва Коджима, „се появи и следващото. Наистина се опитваме да достигнем до върха на сегашното поколение, а именно крайните граници на възможностите на -360, PS3 -и тогава да видим, колко по-далеч можем да стигнем за следващото поколение платформи.“

Трейлърът на Metal Gear Solid V от E3 2013 беше по-настроен за сегашното поколение, спрямо текстури и 3D модели„, каза Коджима.

Щом започнем с разработката за следващо поколение, определено ще се целим в нещо по-добре изглеждащо от това, което показахме днес,“ завърши той.

В Metal Gear Solid V също така ще има и включена поддръжка на мобилни устройства, като смартфони и таблети (подобно на много от новите игри за next-gen платформи), които ще допринесат за разнообразяването на геймплея.

Според мен въвеждането на множество устройства, като таблети и смартфони, и начинът по който те взаимодействат с игрите е голяма стъпка напред,“ каза Коджима.

Xbox One и PlayStation 4 версиите на Metal Gear Solid V: The Phantom Pain бяха обявени миналата седмица на E3 2013.

ДИСКУТИРАЙ ВЪВ ФОРУМА

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: