Три превода за PC

С отличаващ се разширен геймплей и възхитителен новия характер, Farm Frenzy 3 е тук! В игрите SIM бизнес, Скарлет пътува до Африка, Южна Америка и други екзотични места, за да управлява пет ферми. Нейната цел е да стане президент на Съюза на земеделските производители от заработването на гласовете на хората,на които тя помага.

Превод: AIRMAX

Помогни на Джак да спаси семейството си от демоните на подземния свят. Събери хиляди монети, унищожи безброй врагове и използвай асортимент от различни акробатични способности, за да достигнеш до края на всяко ниво.

Превод: AdventurersBG

В една вълшебна страна живяло чаровно момиче наречено Катя. Катя съвсем скоро била завършила обучението си в Магическата академия, специалност «варене на отвари». В свободното си време помагала на известния магьосник Туко в неговия магазин. Той често заминавал да търси нови съставки за отварите. Веднъж се прибрал много загрижен, заключил се в стаята си и три дни не излязъл. На третия ден той съобщил, че намерил най-важната съставка за приготвянето на уникални отвари и обещал да сподели с Катя тайната на следващия ден. Но, когато Катя отиде в магазина, Tуко го нямало. Тя нямала време да го търси, защото на вратата вече чакал първият клиент.

Превод: AdventurersBG

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: