Цял куп преводи от Speedycars!

Светослав Георгиев (speedycars) е самостоятелен преводач, който превежда предимно racing игри, което се вижда и от nick-а му. Той е разработил и блог, в който публикува преводите си и беше така любезен, да ни ги предостави, за да може и вие, потребителите на PlayON да се насладите на работата му. Блогът му е http://www.bgpatch.com/. Ето и част от игрите, които ние ще публикуваме на нашия сайт:

DiRT 3 [PC]:

DiRT 3 е първата игра от сериите, включени в Книгата на Гинес с шест рекорда, от чието заглавие липсва името на легендарния рали състезател Колин Макрий, който почина при катастрофа със собствения си хеликоптер през 2007 г.

Тя ще предложи на феновете на жанра двойно повече трасета, на които да се състезават в офроуд надпревари в качеството на елитни професионални пилоти.

Ралитата ще съставляват 60% от съдържанието на Career режима на играта. Те ще бъдат ситуирани на три континента и ще включват новите локации Финландия, Кения, Норвегия и Мичигън.

Превод: Светослав Георгиев

Снимки:

Превода може да свалите от:

Mafia [PC]:

Събитията в играта се развиват в Съединените Щати през 1930 година. Играчът влиза в ролята на Томи, чийто обикновен живот като шофьор на такси неочаквано ще се промени, и той ще стане част от мафията. В началото той продължава старата си работа и животът му е прекрасен. Скоро се сближава със съратниците си Паули и Сам, и макар и работата да е по-рискова от преди, той изкарва значително повече пари в новото си поприще. С течение на времето той започва да получава все по-неприятни задачи от новите си приятели и илюзиите за новия му живот бързо изчезват.

Превод: Светослав Георгиев

Снимки:

Превода може да свалите от:

Test Drive Unlimited [PC]:

Test Drive Unlimited е аркадна игра, 9тата от серията Test Drive. Съдържа 125 лицензирани спортни коли и мотори. Картата е създадена по модел на остров Оаху и има около 1500 километра пътища.

В света на Test Drive Unlimited играчът може да пътува както по пътищата, така и извън тях и да се състезава със срещнатите от него състезатели. Теренът варира от гори и планини до плажове. В играта може да се види и столицата на Хаваи, Хонолулу. Версиите за PC и Xbox360 поддържат волани. След третото обновяване на играта, PC изданието поддържа force feedback волани. За да се намали рекламата в играта са премахнати доста от сградите (като Пърл Харбър, военна база Hickham, търговски център Ala Moana и др.)

Превод: Светослав Георгиев

Снимки:

Превода може да свалите от:

NFS: Most Wanted [PC]:

Събудете се от миризмата на изгорял асфалт и от тръпката на незаконните улични състезания, която може да усетите във въздуха. От създателите на хитовата поредица Need For Speed Underground, Need For Speed Most Wanted предизвиква играчите да се превърнат в най-известния и хлъзгав за полицията уличен състезател.

Съчетавайки незаконните улични състезания и персонализацията на колите с интензивността на преследване с полицията, която надминава, която и да е сцена с преследване в стил Холивуд, Need for Speed: Most Wanted е в списъка на всеки геймър, като заглавие, което трябва да притежава. Изпреварвайте противниците, избягвайте ченгетата и експлоатирайте стотици мили отворен път.

Превод: Светослав Георгиев

Снимки:

Превода може да свалите от:

NFS: Porsche Unleashed [PC]:

Впуснете се в надпревара с един от 80-те модела Porsche, които имате на разположение. Можете дори да се състезавате с първия произведен модел 356 от 1950 г., или с последния слязъл от поточната линия, а именно 911 Turbo от 2000-та година. Възможност да изградите кариера в две абсолютно нови посоки: като тест-пилот или да се пробвате в „Porsche Evolution Mode“. Девет Европейски състезания, плюс 5 предварително създадени писти, включващи алтернативни маршрути, много пресечки и разбира се доста преки пътища.

Превод: Светослав Георгиев

Снимки:

Превода може да свалите от:

NFS: High Stakes [PC]:

Тази версия на играта е известна също като Road Challenge (европейско и бразилски заглавие), и е пусната през лятото на 1999 година. High Stakes въведе няколко нови приложения,бягство и кариера.Бягство изисква играчът да надбяга една полицейска кола за определен период от време.Кариерата включва парично възнаграждение, което позволява на играча да купува превозни средства. Друга иновация е въвеждането на щети на автомобила.След състезанието в кариерата , играчът има възможността да поправи колата си.Режимът също така позволява на играчите, за първи път, да надграждат колата си, въпреки че тази функция се състои просто от превключване между три нива ъпгрейд за всяка кола.В PlayStation версията на играта, са пуснати няколко месеца преди PC версията.

Превод: Светослав Георгиев

Снимки:

Превода може да свалите от:

Gran Theft Auto III [PC]:

Героят ви е предаден и смятан за мъртъв. Сега е време за отмъщение, но не и ако градът не ви погуби преди това. Престъпни босове имат нужда от услуга, полицията – от помощ за справяне с престъпността, а уличните банди ви искат мъртъв. Ще трябва да бягате както от полицията, така и от престъпниците, и да се занимавате с безкрайна поредица от криминални и аморални действия само за да успявате да сте една глава над преследвачите си. Една от най-бруталните, дискутирани и критикувани игри на нашето време, оставили ярка следа в гейминг историята.

Превод: Неизвестен

Кирилизация на превода и корекции: Светослав Георгиев

Снимки:

Превода може да свалите от:

Re-Volt [PC]:

Re-Volt се оказа изключително добре и оригинално замислен, перфектно изглеждащ и с чудесен геймплей рейсинг, който до този момент няма конкуренция. На първо място сред многото причини за тази оценка, бих поставил изключително ниските системни изисквания за зрелище от такъв вид. Оказва се, че творбата на Acclaim в никакъв случай не може да бъде определена като “гълтач” на системни ресурси и така без особени усилия с нея се справят и системи отпреди две години. Липсата на набиващи се на очи бъгове също е едно от големите достойнства на играта и до този момент единственият публикуван patch е за притежателите на компютри Gateway, което едва ли ще засегне особено българския геймър.

Превод: Светослав Георгиев

Снимки:

Превода може да свалите от:

Don’t Get Angry! 2 [PC]:

3D версия на популярната игра. Избирате отбора,вида на пионките,вида на дъската и и се впускате в безмилостна битка с компютъра или с реален противник. Шантава игра,която може да продължи с часове!

Превод: Светослав Георгиев

Снимки:

Превода може да свалите от:

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: