3 Unreal Tournament игри на Български език!

Здравейте, приятели. Ето, че дойде време да представим не един, а три превода, които не са правени от нас, но имаме разрешението на създателя им (Стоян Кръстев „HaN“), за да ги споделим с вас – Unreal Tournament 99, 2003 и 2004. Игрите не са много нови, но са класически в FPS жанра и през годините са вдъхновили много други.

Е, стига излишни приказки, ето ги и детайлите:

Действието се развива в 2341-ва година. За да усмири своите бунтуващи се работници, компанията Liandri Mining Corporation започва да организира гладиаторски борби между тях. Първоначално в битките участват само миньорите на корпорацията.

Постепенно обаче бизнесът се разраства и се превръща в изключително доходно начинание. Огромните парични премии привличат като магнит бойци от цялата галактика. Така гладиаторските борби еволюират в професионална лига, където мерят сили най-рутинираните биткаджии на човечеството. Вие поемате ролята на поредния новобранец, който се опитва да оправи финансите си с оръжие в ръка. Задачата ви е да преминете през серия изпитания и накрая да премерите сили с шампиона на турнира Xan Kriegor. Всъщност задачата ви е да прочистите от вражеска измет 50-тина нива, които в играта се наричат просто “арени”.

Източник: PC MANIA

Превод:

Стоян Кръстев – HaN

И трите превода ползват един инсталатор

[ Свали преводите ]

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: