Alan Wake

Пачът е направен за версия 1.06 на играта. (Вече работи и на 1.05. Би трябвало да тръгне и на по-ранните версии.) Доколкото ни е известно, GOG-ската и Steam-ската „Алън Уейк“ се инсталират ъпдейтнати до тази версия, така че това не е проблем.

Ако сте с GOG-ска версия, стартирайте през новосъздадения на десктопа ви „пряк път“, тъй като той съдържа команда за стартиране на играта на български. Ако сте със Steam версия, изтрийте прекият път от десктопа, тъй като не ви върши работа, сменете езика на играта от Steam на руски и стартирайте играта както обикновено я пускате в Steam.

Играта има вградени и двете DLC-та – Сигнала и Писателя, след като я приключите трябва да ги стартирате ръчно от менюто Епизоди. Те добавят още 3 часа игра и разширяват историята.

Дата: сряда 26 декември 2012 – 23:30:18
Сваляния: 1962

5 thoughts on “Alan Wake

 • 12 януари, 2016 at 23:15
  Permalink

  Здравейте . Инсталирах Българския пач но играта тръгва на руски език . Моля за решение на проблема

  Reply
  • 18 януари, 2016 at 11:26
   Permalink

   Здрасти, вероятно си инсталирал грешна версия на играта. Пачът е направен за версия 1.06 на играта. Виж какво пише в описанието. 🙂

   Reply
 • 25 април, 2016 at 18:31
  Permalink

  Здравейте. Днес си закупих играта от Стийм, инсталирах пача, но не тръгва българският език. До вчера играх играта на български, свалена от един торент тракер, мисля че беше GOG версия.

  Като стартирам играта директно от Стийм, ми върви на английски език. Като я стартирам от новосъздадения шорткът (BG), редовете в менюто се трансформират в „MENU_START_PLAY“ (примерно). Също така, във разархивираните файлове на пача намирам файл с име „SKIRDOW“ и вътре настройка за руски език.

  Сегашна версия на играта: Collectors Edition (1.16.17.0154).

  Начин да подкарам превода?

  Reply
 • 25 април, 2016 at 18:39
  Permalink

  Открих начина – инсталирате пача в главната директория на играта и от настройките в Steam сменяте езика на Руски. Изглежда преводът е правен върху руската версия на играта.

  Reply
  • 27 април, 2016 at 10:11
   Permalink

   Не че е правен върху руската, а заместваме руския език, за да има кирилски шрифтове. Хубаво че си се оправил, ще го допълня в описанието, мислех че го пишеше някъде преди.

   Reply

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: