Batman: Arkham Asylum на Български език!

Както всички знаем, зимата е сезонът на… занаятите (помислихте си, че ще напиша депресиите, нали :)). Е, ние не сме депресирани (поне по последни проучвания), но за сметка на това, зимата ни осигури малко излишно време да се захванем с любимото си хоби – а именно това тромаво, опърничаво, старо добиче, известно като сайта PlayOnBG. Зимата и новата година като цяло също така ни научиха, че е време да се освободим от стария багаж, както психически, така и физически.

Макар лично за мен първата стъпка да беше довършването на Алън Уейк, може да се каже, че това „освобождаване“ постигнахме едва през последните дни, окончателно теглейки чертата на дългоочаквания и твърде дълго забавен „Батман“. Защо казвам това? Е, може би някъде дълбоко в себе си изпитвам опасения, че къртовският труд, който хвърлихме през последната седмица, е бил недостатъчен на фона на дългото бездействие, свързано с играта. А може би просто се извинявам, че от текста на играта вече ми се гади :D. И в двата случая и от името на екипа мога да кажа само едно „Направих каквото мога! Нека можещите направят повече“.

Но достатъчно предисловия. Играта е:

Batman: Arkham Asylum

Човек трябва да се вслушва в предчувствията си… или както казват американците – в своите черва. Тази нощ Батман е на път да разбере това от първа ръка, докато мнозина други губят вътрешностите си или биват изядени. (E, част от тях ще извадят късмета ти, приключенецо, да си този, който ще ги прати в несвяст.) Но все още е рано, а ти, тоест Батман, крачиш по дългите коридори на строго охраняваната лудница Аркам, уверен, че ще се случи нещо лошо. Е, прав си. Жокерът не е изглупял да попадне в ръцете ти и в момента не ти го водиш към дълбините на вечния му затвор, а той се носи към дебрите на един внимателно планиран капан. Подготви се за битката, защото тази нощ най-зловещите пациенти на Аркам ще се превърнат в пазачи на своя затвор.

Играете, благодарение на:

Ellis

benzinjiq

ComputerMan

3pacalypse Now

iWaYz

bobi_89

purpleisdead

mitaka18,

Mnementh

demonasilvi

xakepa

afdast

Eranar

DESMOND

pikovski

alkapones

TheReaper

Координатор на превода:

benzinjiq

Редакция:

Ellis

Mnementh

purpleisdead

Тестване:

purpleisdead

3pacalypse Now

Mnementh

Ресурси:

xakera, aXe

[ Свали пача ]

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: