Castlevania: Lords of Shadow [XBOX360] на български език!

По отколешна традиция се срещаме след полунощ, за да ви представим поредното отроче на усилията си. Този път имаме удоволствието да публикуваме един стар, но пожънал лаври свой превод за още една платформа – а именно XboX360. Както си личи, портването на превода ни отне солидна доза усилия и време (публикували сме 25 пача от тогава насам), но се надявам, че си е заслужавало. Във всеки случай това е играта, чийто текст ми е бил най-присърце за превод. С тези думи, ви пожелавам приятна игра. И не забравяйте, за бъгове, проблеми и нередности в превода, сигнализирайте в коментарите.

За играта:

Lord of Shadow е екшън приключение разказващо се за войнът Габриел Белмонт (озвучен от Робърт Карлайл), член на „Братството на светлината“ опитващ се да върне жена си от света на мъртвите. Събитията в играта се развиват в Средновековна Европа и на Габриел му предстои да застане срещу армията на злото защитавайки за пореден път земята и невинните хора, спасявайки света от разрушение. Освен обикновените оръжия героят ни ще овладее и използва ред магически артефакти. Играта се състои от 50 разнообразни и интересни нива, множество ребуси и незабравими битки със страховити босове.

Играта е разработена под надзора на легендата Хидео Коджима и представлява смесица между God of War, Devil May Cry и Shadow Of The Colossus.

Превод:

3pacalypse Now & Mnementh

Ресурси:

chrrox & Mnementh

Тест и редакция:

3pacalypse Now

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: