Castlevania: Lords of Shadows на български език и за PC!!!

Този път имаме удоволствието да публикуваме един стар, но пожънал лаври свой превод за още една платформа – а именно PC. Както си личи, портването на превода ни отне повече усилия и време от колкото очаквахме, а се готвихме да ви го поднесем от първия ден, но се надявам, че си е заслужавало. Екипът на PlayON ви пожелава приятна игра. И не забравяйте, за бъгове, проблеми и нередности в превода, сигнализирайте в коментарите.

За играта:

Lord of Shadow е екшън приключение разказващо се за войнът Габриел Белмонт (озвучен от Робърт Карлайл), член на „Братството на светлината“ опитващ се да върне жена си от света на мъртвите. Събитията в играта се развиват в Средновековна Европа и на Габриел му предстои да застане срещу армията на злото защитавайки за пореден път земята и невинните хора, спасявайки света от разрушение. Освен обикновените оръжия героят ни ще овладее и използва ред магически артефакти. Играта се състои от 50 разнообразни и интересни нива, множество ребуси и незабравими битки със страховити босове.

Играта е разработена под надзора на легендата Хидео Коджима и представлява смесица между God of War, Devil May Cry и Shadow Of The Colossus.

Превод:

3pacalypse Now, Mnementh, purpleisdead & benzinjiq

Ресурси:

haaose, Ekey & xakepa

Редакция:

3pacalypse Now

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: