Diablo 2 на български език

Ето, че бял свят вижда поредното отроче на системата за колективни преводи. Благодарим на всички, участвали в превода (по-долу можете да видите колко сте много) и ви приканваме да продължите да вземате участие. Макар играта да се забави, заради многократно тестване, усилията ви дадоха добър резултат и за нас, като тестващи, беше приятно да играем играта.

Относно превода, тъй като играта е изключително обширна и не е възможно да видим всичкия случайно генериран текст, дори след 6-7 изигравания… Ще сме ви благодарни, когато видите нередности по текста, да натиснете бутона INS (по подразбиране, чрез него в основната директория на играта се създава нов скрийншот, улавящ настоящия момент) и когато имате възможност, да ни ги изпратите по имейл, хостнати някъде или както ви е удобно… за да редактираме превода.

За играта:

От началото на времето силите на Реда и Хаоса са въвлечени във вечна борба, която ще реши съдбата на самото Сътворение. Тази борба вече настъпи в царството на смъртните… И нито човек, нито демон или ангел ще бъде оставен намира.

Диабло, Господарят на ужаса и най-младият от Трите първични злини, се е събудил от дългия си сън под мрачната земя. Привеждайки в движение мащабен план как да освободи своите прокудени братя, Мефисто и Баал, Диабло поема контрол над малкото западно кралство Кандурас. Действайки дълбоко в древните катакомби под град Тристрам, Диабло загръща цялото население в покривало от страх и параноя.

Накрая, когато дори добрият крал Леорик пада във власт на покварната сила на Диабло, самотен герой се появява, за да предизвика тъмнината, погълнала земята. След като разчиства дяволските дълбини на лабиринта под Тристрам, безименният герой най-накрая се изправя срещу самия Господар на ужаса. Знаейки много добре, че духът на Диабло никога не може да бъде изцяло унищожен, героят го поема в самия себе си, надявайки се, че силата на собствената му воля ще задържи демона вътре. Героят нямало откъде да знае, че саможертвеното му дело не само ще осигури победата на Диабло, но и безвъзвратно ще прокълне душата му във вечността.

В началото на Диабло 2, героят, след като е поел духа на Диабло, е отпътувал на изток и е възприел първоначалните вид и сила на Диабло. Той е отишъл на изток, за да събере армия, която да му помогне в неговата мисия да превземе света…

Играете на български, благодарение на:

Превод:

moonface

xakepa

3pacalypse Now

e-VIL

kockata1

Zlo

Zombi

mofnia2

himynameisfail

purpleisdead

mimo9408

Mnementh

pikovski

benzinjiq

dark_angel

Bradara

bobi_89

vistor

endomyfrendo

fros7

harper90

DESMOND

Necraton

Bisoll1ni

mitaka18

vpk79

Titkosa

Тест и редакция:

3pacalypse Now

Mnementh

xakepa

moonface

Субтитри за клипове:

Mnementh

xakepa

Изображения:

xakepa

Mnementh

[ Свали пача ]

One thought on “Diablo 2 на български език

  • 12 септември, 2012 at 13:39
    Permalink

    За тези дето играят играта с PlugY.

    Преместете папка data в директорията на PlugY (C:\Program Files (x86)\Diablo II\Mod PlugY). Кликнете с дясно копче върху прекия път на PlugY и в „Свойства“ допълнете в края на реда -direct с интервал след кавичките („C:\Program Files (x86)\Diablo II\Mod PlugY\PlugY.exe“ -direct)

    Reply

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: