Diablo III най-накрая с дата на излизане!

От Blizzard обявиха официално датата за Diablo III и тя е 15 Май, 2012г.

Още от сега, обаче феновете могат да закупят и свалят играта от Battle.net.

Diablo III е единият, от двата продукта, които феновете очакват с нетърпение тази година. Разработчикът, също така работи по Heart of the Swarm, която е следваща част в историята на StarCraft II и по Mists of Pandaria – експанжън на MMO играта World of Warcraft. За сега не е известно кой от двата продукта ще се появи заедно с Diablo III.

През последните няколко месеца, Blizzard обяви, че за да спази сроковете си, ще трябва да отложи две от функциите на играта, за по-късен етап, а именно PvP режимът и Mystic atisan. Плановете на разработчика е да пуснат PvP режимът, като пач, към играта малко по-късно.

Премиерата на Diablo III ще се състои в САЩ, Канада, Южна Корея, Югоизточна Азия, Австралия, Нова Зеландия, части от Тайван, Хонг Конг и Макао. Играта е достъпна само за сваляне от 15 Март в Мексико, Аржентина, Чили и Бразилия. На 7 Юли ще бъде пусното дигиталното копие за Русия.

Ако искате стандартното копие на Diablo III, ще трябва да се бръкнете с 59,99$ (59,99€ за европа), дигитално и физически, от магазин. Колекционерското издание може да бъде поръчано за 99$ (99€ за Европа) и включва голямо бонус съдържание. Ако нямате търпение да се потопите в света на Diablo още в първата минута на излизането, ще предпочетете да си поръчате дигиталната версия на играта. Ако все пак решите да си поръчате физическото копие, то ще трябва да изчакате няколко дни за доставката, тъй като едва когато тя пристигне, ще можете да получите онлайн кода за активация.

Blizzard също така имат и промоция за Diablo III, свързана с World of Warcraft, наречена „World of Warcraft Annual Past“, при която, получавате безплатно Diablo III, ако заплатите едногодишен абонамент за WoW. Освен подаръкът, ще получите и бонуси, отнасящи се за WoW.

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: