Diablo III с отворена бета този уикенд!

Ако сте един от мнозината, които не са получили достъп до затворените бета тестове на Diablo III, имаме добри новини за вас. От Близард решиха да предоставят свободен достъп до бетата през този уикенд. От петък, 20 април 22:01 до понеделник, 23 април 20:00 всички са поканени да вземат участие в бета теста на играта, като част от последните тестове на издръжливостта на сървърите преди пускането на играта на 15 май.

Можете да свалите бета клиента още сега и да запишете играта за да сте готови, когато сървърите отворят врати.

Както се съобщава в официалната новина в този период ще можете да играете напълно свободно, както сам така и със свои приятели, с всичките 5 класа до достигането на ограничението в бетата на 13 ниво на героя.

Какво трябва да направите?

One thought on “Diablo III с отворена бета този уикенд!

 • 15 май, 2012 at 18:08
  Permalink

  Днес се състоя дългоочакваното представяне на Diablo III зад граница. И докато смелите корейски и западноевропейски играчи унищожават главния бос, рейтинга на играта неочаквано рязко се устреми към нулата.

  Ако погледнем сегашната оценка в [линк=хттп://ввв.metacritic.com/game/pc/diablo-iii]metacritic[/линк], то ползвателите, меко казано се оплакват от проекта (3.5 в първия ден на релиза). За сега не е съвсем ясно, от какво е предизвикана тази толкова масово отрицателна оценка на произведението (а вариантите за това са много, от баналните бъгове и лаг на сървъра, до разочарованията в идейната състоятелност на проекта). А нали демо-версията на Diablo III остави стотици и хиляди възторжени отзиви по целия свят.

  В същото време, докато повечето играчи не могат да попаднат в сървъра, потребител с ник „Yoshichan’“ (кореец, навярно) успя да премине Diablo 3 на средно ниво на сложност. Ей така, за някакви си 12 часа само, човека достигнал до 32 ниво играейки варварин преминавайки само сюжетната линия. Сега си е поставил за цел нов връх – сложност nightmare; да видим колко време ще му отнеме.

  Reply

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: