DmC: Devil May Cry на български език!

Здравейте, приятели!

Радвам се да ви съобщя, че нашата чистка продължава, дори когато не знаем, че има игри за довършване. Тази вечер благодарностите са за един от първите членове на този екип, benzinjiq, и един от верните ни потребители, Ellis, които заедно и в пълна потайност преведоха на български тази, доста търсена по мое мнение игра. Може би напълно егоистично ще заявя, че за мен е истинско удоволствие да видя как този превод бива завършен без да се налага да се ръчкаме едни други. Сега повече от всякога знам, че хъсът, с който започнахме, не може да бъде изгубен. Той още е някъде в нас и чака да избуи, а какво ще постигнем – само времето ще покаже.

С това искам да отправя своите благодарности и най-добри пожелания към всички членове на този екип, където и да са в момента. С някои от вас вече почти не се засичаме, но знам, че когато времето е подходящо, ще има нови изненади.

P.S. Преводът скоро ще бъде пуснат и за конзоли.

Междувременно играта е:

DmC: Devil May Cry

Данте от DmC е млад мъж, който не изпитва уважение към властта или обществото, като цяло. Данте знае, че не е човек, но и – не е като демоните, които са го измъчвали през целия му живот. Разединен между двата свята, той се чувства отритнат от тях. Писано му е тепърва да открива и дефинира какво значи да бъдеш дете на демон и ангел. И тази двойнствена самоличност има огромно влияние върху геймплея, тъй като Данте е способен да се възползва по своя воля както от демонични, така и от ангелски сили, преобразувайки качествата на своя меч Бунтар в движение.

Превод:

benzinjiq

Ellis

Тестване:

benzinjiq

Ресурси:

benzinjiq

[ Свали пача ]

Снимки от играта:

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: