Far Cry 3 на български език!

След доста време и мъки, настана време да пуснем още един превод на поредната култова игра, излезнала последните години. Насладете се на още една игра преведена на родния ни език!

Във „Far Cry 3“ играчите ще влязат в ролята на Джейсън Броуди, озовал се откъснат от цивилизацията на мистериозен тропически остров. Очаква ви едно „райско“ кътче, в което единственото сигурно са беззаконието и насилието. Развоя на събитията ще бъде изцяло във ваши ръце, а рискованите ви приключения на острова ще ви срещнат с най-мрачната страна на човешката същност. Изследвайте всеки метър от него, разкрийте тайните му. Околната среда ще предложи неочаквани за враговете ви възможности и похвати – използвайте я умело, за да маскирате движенията си или като импровизирано „оръжие“.

[ Свали пача ]

Превод:

TuRoKF, benzinjiq, Helen, iliqn.lachi, SlowlyTroll, iWaYz, Unyfri,

Dottore, marianivanov97, Makaveli, tsetse, други

Тестване: Carlos

Редакция: TuRoKF

Ресурси: Rick, Haoose

Пакетиране: xakepa

xakepa

Custom title: xakepa

2 thoughts on “Far Cry 3 на български език!

 • 10 април, 2017 at 12:42
  Permalink

  купих играта от Uplay инсталирах превода и нестава ?

  Reply
  • 21 май, 2017 at 11:43
   Permalink

   Превода е правен за по-стара версия и има вероятност да не го зарежда, защото са добавяли текстове или просто не го инсталираш в правилната папка. Пробвай да инсталираш превода в празна папка на Desktop-а, след това намери същите файлове в папката на играта и пробвай да ги замениш на ръка.

   Reply

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: