Gears of War (PC) на български език!

Здравейте приятели. Ето че настъпи време да ви представим играта, която се криеше зад наименованието „Необявен превод 58“ . Едно страхотно заглавие от близкото минало, поставящо началото на една велика поредица! Gears of War. Едва ли има себеуважаващ се геймър, който да не е играл, или поне чувал някоя от частите на поредицата. Тези от вас, които са я позабравили ще могат да си я припомнят, при това на родния си език, а другите – няма какво да чакате, а бързо се потопете в безспирния екшън за спасяване на човечеството!

Е, стига излишни приказки, ето ги и детайлите:

Gears of War е тактически шуутър от трето лице, който захвърля геймърите в задълбочената и жестока история на епичната битка, за оцеляването на човешкия род срещу ордите на Локъстите. Кошмарни извънземни създания, които излизат от дълбините на Сера. Ще проследите драматичната история на един освободен от затвора военно-престъпник и неговите партньори в лицето на „Машините“.

За разлика от другите шуутъри в Gears of War най-важния елемент е работата в екип. Всички игрални режим и нива са ориентирани, специално към кооперативния начин на игра, било то с компютърно управляван персонаж или онлай с друг играч.

Превод:

benzinjiq

Mnementh

e-VIL

purpleisdead

Тестване и редакция:

benzinjiq

Ресурси:

benzinjiq

[ Свали пача ]

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: