Mark of the Ninja на Български език!

Здравейте, приятели. Представяме ви един превод плод на колективните ни усилия, който нямаше да бъде факт без вашата помощ и тази на iWaYz, който ни помогна с техническата част.

Е, стига излишни приказки, ето ги и детайлите:

Историята в Mark of the Ninja е класическа и включва прилична доза измама и отмъщение. Базата на вашите нинджи е атакувана от въоръжени сили. Неназованият главен герой припада, след като е татуиран, и е събуден от жена-нинджа на име Нина. Това обаче не е обикновена татуировка. Мастилото й произлиза от специално пустинно цвете, което дарява приносителя й със специални умения. Не, не е толкова готино, колкото звучи. Човекът, на който е направена татуировката, полудява постепенно и съответно – рано или късно трябва да извърши сепуку. И така, в края на краищата, вашият господар ви натоварва със задачата да проследите наемниците, отговорни за атаката, и да ги унищожите.

Превод:iWaYz, benzinjiq, SlowlyTroll, djeisnow, e-VIL, tsetse, WildBeast, Wasting, Mnementh, Trivium, Svikata, purpleisdead, Canedis, rad4ett, soulkeeper131, moga, Makaveli, onex, dorbata, dogito1

Ресурси: Предоставени ни от iWaYz

Редакция и тест: TuRoKf

[ Свали превода ]

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: