Naughty Dog обяви двоен пакет Uncharted Greatest Hits Dual Pack.

Вчера главният стратег на Naughty Dog Community Арне Майер, потвърди, чрез видео, че Uncharted Greatest Hits DualPack ще си пробие път до магазините на 6-ти Септември 2011г.

Цитирам:

Остават по-малко от 2 месеца до пускането на пазара на Uncharted 3: Drake’s Deception и едва ли има по-добър начин, човек да се запознае с приключенията на Нейтън Дрейк от това да изиграе първите 2 игри (Uncrated: Drake’s Fortune и Uncharted 2: Among Thieves) от поредицата. Точно затова искаме да ви представим Uncharted Greatest Hits Dual Pack.

Продажбите в Северна Америка, започват след по-малко от седмица, като пакета ще включва Greatest Hits версиите на Uncharted : Drake’s Fortune и Uncharted 2: Among Thieves – Game Of The Year Edition на цена от 39,99$ (или 39,99 € за Европа).

Двойният пакет, също така ще е „натъпкан“ с бонуси, включително и „Super Voucher“, включващ всички излезли до момента DLC съдържания за UNCHARTED 2 GOTY Edition, както и два DLC предмета от Uncharted 3 – PSN Аватар на Нейтън Дрейк и UNCHARTED 3 Динамична тема за PS3, и двете от обявяването на играта!

И за да разберете какво точно ще представлява Двойният Пакет, вижте клипчето по-горе, което също така ще ви даде ясна представа за епичните приключения на Дрейк, в случай , че не сте запознати с тях.

Ние от Naughty Dog, сме изключително щастливи, че имаме възможността да ви поднесем тези две игри, аплодирани от критиката в цял свят, заедно в един пакет за първи път. Докато сме се фокусирали върху завършването на Uncharted 3, поглеждаме назад към успешнaтa първа игра от поредицата Uncharted, и към втората Uncharted 2, за която не сме си и мечтали, че ще спечели наградата „2-ра най-добра игра на всички времена“ , над 200 награди „Игра на Годината“ и общо 41 „перфектни“ оценки от различни медии. Искаме още веднъж да благодарим на всички Вас, за невероятната подкрепа, която получихме!

Така, че всички Вие, които сте нови в Playstation общността, както и всички други, които по една или друга причина не сте имали възможността да преживеете приключенията на Дрейк, Съли, Елена и Клои – това е Вашият шанс! Вземете вашият Dual Pack следващата седмица – получете с него тонове бонуси и награди, включени в „Super Voucher“-а и се подгответе да разкриете истината в Uncharted 3: Drake’s Deception на 11-1-11 (1-ви Ноември 2011г.).

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: