Resident Evil 6 за PC ще се появи на пазара през март

Capcom най-накрая обяви кога ще пусне на пазара версията за PC на хитовото заглавие Resident Evil 6. Играта ще бъде достъпна за хората с Windows чак през месец март, предаде Eurogamer.

В Съединените щати единствената възможност за сдобиване с тази версия ще бъде изтегляне чрез интернет. Там няма да има пакети с дискове в кутия или нещо подобно. В Европа обаче потребителите ще имат избор и освен онлайн, ще могат да си купят Resident Evil 6 и от обикновените магазини.

Заглавието излиза в един и същи ден навсякъде. То ще бъде достъпно в петък, на 22 март 2013 година.

Версията за PC ще може да се играе под Windows Vista, XP, 7 и 8. Тя ще съдържа всички елементи, които са познати от конзолния вариант, който вече е на пазара. Това включва и излезлите по-късно обновления, режими и кампании.

Купувачите на варианта, който се тегли от интернет ще получат поддръжка на Steam. Това означава, че записаните игри ще се съхраняват отдалечено и ще можете да продължите докъдето сте стигнали от различни машини. Налице ще има поддръжка на списъци с приятели и възможност за сравнение на постиженията с тези на другите геймъри.

За да играете Resident Evil 6 ще трябва да имате поне Intel Core 2 Duo 2.4 Ghz или AMD Athlon X2 2.8 Ghz с минимум 2 гигабайта RAM. Ще е нужна и видеокарта като NVIDIA GeForce 8800GTS или по-добра.

[Публикувано от hLapex]

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: