Serious Sam 3 на български език

В духа на колегиални отношения между сайтовете за български преводи на игри ви представяме преводът на една игра, за която с удоволствие научаваме, че е паднала в битката с пословичния български инат. Всякакви алегории настрана и всички заслужени овации и благодарности отиват при:
„БЪЛГАРСКИТЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПРЕВОДИ“

http://bgct.cspbg.net/

–– ГЛАВЕН ПРЕВОДАЧ И РЕДАКТОР ––

Том „WildBeλ³st“ Атанасов

–– ПРЕВОДАЧИ ––

Ангел „SuperSane“ Иванов

Иво „Sydie“ Петров

Радослав „Bal0rCIM“ Янков

Пламен „sonaki“ Илиев

Ивелин „insane“ Недялков

Играта е: SERIOUS SAM 3

В средата на 21 век, обезкръвена, Земята съхнеше, човечеството беше на ръба на разрухата. Тогава бе направено изумително откритие. Под пясъците на най-ранната позната човешка цивилизация, следите на друга, още по-древна, но технологично напреднала цивилизация, бяха разкрита. Дълбоките научни последици от това откритие ще доведат човечеството до най-далечните кътчета на Вселената.

Всичко изглеждаше перфектно. Но перфектното никога не остава.

Без предупреждение, Земята бе нападната от хаотична орда от мародерстващи извънземни. В рамките на 3 години, човечеството се взираше в лицето на собственото си унищожение. В отчаяние, световните лидери се обърнаха към своя последен шанс, древен артефакт, наричан Времевата ключалка.

Те вярваха в тази реликва от отдавна забравена раса, която е била портал към определена точка в древната история и единственият им шанс за оцеляване.

Стига да знаеха как да я включат.

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: