Sony потвърди, че PS Vita ще се появи на пазара в Япония на 17-ти Декември тази година!

Днес на пресконференцията си, по време на TGS (Tokyo Game Show), от Sony потвърдиха, че датата за пускане на новата им преносима конзола PS Vita, е 17-ти Декември 2011. Естествено PS Vita ще се появи първо на пазара в Япония, а по-късно и в останалия свят.

Според Examiner.com , ще бъдат налични 26 стартови PlayStation Vita заглавия (логотата на игрите са показани по-долу), сред които са Ultimate Marvel vs Capcom 3, Sony’s Hot Shots Golf & Uncharted: Golden Abyss, както и други нови, като Dark Quest, BlazBlue, и Rodeo.

За по-любопитните, ще кажем, че PlayStation Vita ще се продава за 24,980 йени (US $324) за Wi-Fi версията и 29,980 йени (US $390) за 3G модела, който ще е достъпен през партньорската мрежа на най-големият мобилен оператор в Япония NTTDoCoMo.

В САЩ, PS Vita моделът, който се свързва с интернет само чрез Wi-Fi ще се продава на цена от US $249, докато версията с 3G връзката ще стартира от US $299.

От Sony не разкриха, кога точно ще се появи на пазара PS Vita в Северна Америка или Европа, но очакванията са за първото тримесечие на 2012г.

benzinjiq

Custom title: benzinjiq

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: