Tomb Raider: Underworld

Моля прочетете това преди да продължите:

  • Настоящият пач е предназначен и работи единствено с Многоезичната (Multi 6) версия 1.0 на играта Tomb Raider Underworld.

  • Пача превежда на български всичко в играта – меню, подсказки, субтитри и текста на филмчето „До сега…“ от подменю Екстри – Трейлъри и Заглавия.

  • За инсталирането на пача е необходимо да имате поне 2 гигабайта свободно място на диска, на който е инсталирана играта. По време на инсталирането след копирането на необходимите файлове ще има момент, в който пача започва да изпълнява поредица от команди за да генерира поетапно файловете на играта. Просто се отпуснете и изчакайте RTP пача да приключи работата си (отнема средно около 5 минути и зависи от бързината на процесора и дисковата подсистема).

  • Ако сте приложили официалния пач за играта до версия 1.1 то менюто и подсказките ще бъдат на английски език.

  • За да решите горния проблем изтрийте или запазете някъде оригиналния изпълним файл TRU.EXE, който е за версия 1.1 и преименувайте инсталирания от този пач изпълним файл TRUBG.EXE на TRU.EXE. Може и просто да създадете пряк път на десктопа си до TRUBG.EXE без да променяте друго.

АВТОРИ НА ПРЕВОДА:

Превод и редакция: didka222 и ndrazorx
Ресурси: ndrazorx

Дата: сряда 04 май 2011 – 11:39:58
Сваляния: 666
Големина на файла: 11,6 Mb
Автор: AdventurersBG
Уебсайт на автора

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: