Uncharted 2: Among Thieves на български език!

В Uncharted 2: Among Thieves виждаме търсача на съкровища Nathan Drake да влиза отново в коварния свят на крадци и иманяри. Когато един мистериозен артефакт подтиква Drake на експедиция за откриването на легендарната долина Shambhala в Хималаите, той се оказва заплетен в опaсна игра на котка и мишка с избягал военно- престъпник ,който е по следите на нещо повече от богатствата на един изгубен град.

Преводът достига до вас благодарение на:

benzinjiq – Превод и Тестване

Vera – Редакция

Mnemeth – Ресурси

За да инсталирате българския превод на Uncharted 2: Among Thieves, трябва да имате версията на играта с номер BCES00757 (не се притеснявайте, ако сте с друга версия на играта, трябва просто да преименувате папката със серийния номер да е BCES00757; всички нужни файлове за промяна на версията се заменят автоматично от инсталатора).

1.Изтеглете инсталатора от линка

2.Стартирайте го и следвайте инструкциите на екрана

3.След инсталацията на езиковия пакет прехвърлете играта, чрез FTP сървър (или чрез външен хард диск) на Вашия PS3 в директория „dev_hdd0/GAMES“

4.Стартирайте играта с мениджър по ваш избор

5.След като играта започне, влезте в менюто „Options“ -> „Language“ и изберете „Руский“ в опциите „Text“ и „Subtitles“, а на „Speech“ изберете езика на който искате да е говора в играта (по принцип е Английски).

6.Играйте играта на Български Език!

Забележка:

1.Превода работи само на хакнати конзоли с FW 3.41 и FW 3.55.

2.За да работи нормално превода трябва да изтриете файла „text1.psarc“, който се намира в директория „BCES00757\PS3_GAME\USRDIR\build\main“

3.Не забравяйте, че ако сте с различна версия от BCES00757, трябва да промените името на папката със серийния номер да е този (BCES00757). Това се прави, както докато играта ви е на компютъра, така и на и на самата конзола. На PS3 става или по време на FTP връзката, или след, като вече е качена на конзолата с File Manager режима на multiMAN.

Приятна игра от екипа на PlayON!

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: