Uncharted: Drakes Fortune на Български език!

Възползвайки се от мощността на PS3, Uncharted: Drake’s Fortune е разработена с помощта на собствени технологии, които обещават да впечатлят играчите с невероятни реалистични герои и почти истински обстановки. Залагайки на политиката си за разказване на изумителни истории, Naughty Dog са създали сложна интрига, която ще кара играчите да гадаят с всеки ход.

Uncharted: Drake’s Fortune води играчите в един свят потопен в реализъм и неочаквани ситуации. Непохватния герой, добре познат като пресонаж от приключенските филми, Нейтън Дрейк носи хуманност и вяра, невиждани до сега във видео игрите, изцяло благодарение на напредналите PS3 технологии.

400 годишна следа от ковчега на Сър Франсис Дрейк, кара един съвременен златотърсач да тръгне на пътешествие в търсенето на измисленото съкровище на Ел Дорадо, водещо към откритието на забравен остров в средата на Тихия океан. Търсенето става смъртоносно когато Нейтън Дрейк се оказва безпомощен на острова и бива преследван от наемници – безброй врагове с тежко снаражение, Дрейк и неговите придружители трябва да се бият, за да оцелеят. Междувременно започват да разкриват всички ужасни тайни скрити на Острова.

Преводът достига до вас благодарение на:

3pacalypse Now – Превод

Vera – Редакция

Mnementh – Ресурси

Benzinjiq & 3pacalypse Now – Тестване

За да инсталирате българския превод на Uncharted: Drake’s Fortune, трябва да имате версията на играта с номер BCES00065 (европейската).

1.Изтеглете инсталатора от линка

2.Стартирайте го и следвайте инструкциите на екрана

3.След инсталацията на езиковия пакет прехвърлете играта, чрез FTP сървър (или чрез външен хард диск) на Вашия PS3 в директория „dev_hdd0/GAMES“

4.Стартирайте играта с мениджър по ваш избор

5.След като играта започне, влезте в менюто „Options“ -> „Language“ и изберете „Български“ в опциите „Text“ и „Subtitles“.

6.Играйте играта на Български Език!

Забележка:

1.Превода работи само на хакнати конзоли с FW 3.41 и FW 3.55.

2.Не трябва да инсталирате официалния ъпдейт 1.01 за играта (поне не преди да сте сложили играта с превода).

Приятна игра от екипа на PlayON!

Вашият коментар

%d блогъра харесват това: